Catering


Kaj je catering?

Catering vključuje zagotavljanje hrane in pijače v skladu želja naročnika na neki lokaciji (v okviru dogodka ali kakšne druge prireditve).

MOBILNI CATERING

Pod mobilnim cateringom razumemo catering, kjer ponudnik hrani in/ali pijačo streže neposredno iz namenskega vozila ali vozička. Mobilni catering se navadno izvaja na dogodkih, kot so koncerti, delovna mesta, poslovnih dogodkih, otvoritve, praznovanje obletnic…itd.

CATERING NA DOGODKIH

Večina ljudi catering razume kot ekipo ljudi (natakarji / gostinci), ki na dogodku poskrbijo za to, da so gostje zadovoljni kar se tiče hrane in pijače. Hrana je lahko pripravljena na licu mestu, na dogodku ali pa je pripravljena vnaprej s strani ponudnika catering storitve.

Osebje cateringa na dogodku navadno niso odgovorni za samo pripravo hrano, so pa v večini primerov odgovorni za njen izgled in dekoracijo. Takšna storitev se navadno izvaja za dogodke, kot so banketi, konvencije, poroke, tiskovne konference.

Številni dogodki zahtevajo pogostitev v skaldu s širšo temo dogodka, npr. barva je lahko ključnega pomena. Od gostinskega podjetja se pričakuje, da ve, kako pripraviti hrano na način, da bo izgledala privlačna. Nekatera catering podjetja so se zato denimo usmerila izključno v poslovni model podpore načrtovanja dogodkov, ko prevzamejo ne samo pripravo hrane, ampak tudi okraske, kot so miza in nastavitev osvetlitve.

Pujsek.si

V podjetju Mateja Dolinšek s.p. izvajamo catering na prireditvah, zabavah in raznih ostalih dogodkih… Na dogodku lahko po dogovoru poskrbimo samo za hrano ali pa tudi samo za pijačo, lahko pa tudi pripravimo in organiziramo celotno catering prireditev vključno s postrežbo.

Catering storitev zahteva skrbno organizacijo, načrtovanje, brez kompromisno usklajenost z naročnikom in njegovimi željami le tako se bodo povabljenci skupaj z slavljencem počutili najbolje.

Nekateri naročniki lahko imajo že izdelano podobo o svojem dogodku in potrebujejo catering le kot podporo pri izvedbi dogodka, spet nekateri drugi pa želijo popolno organizacijo dogodka.

Nekateri tudi nimajo izkušenj s cateringom na prireditvah, z njimi je še posebej pomembno dobro sodelovanje in svetovanje.

Naše podjetju bo skupaj v dogovoru z vami zagotovo organiziralo in pogostilo vse vaše goste na najboljši možen način.

SE PRIPOROČAMO!

catering-pogostitev-sotor-za-100-oseb-praznovanje                        

Želite pred sklenitvijo naročila več informacij?

Povprašajte nas, odgovorili vam bomo takoj ali v najkrajšem možnem času. Za povpraševanje in hitri kontakt z nami, uporabite spodnjo povezavo…

Povprašajte nas!

Ne veste kaj bi podarili?

Darilne kartice so lepo darilo in so na voljo v različnih vrednostnih. Vaš slavljenec bo lahko darilno kartico porabil takoj ali najkasneje v 12 mesecih od dneva naročila.

Darilne kartice so lahko v poljubnem znesku (10,20,30,40,50….100 in več evrov)

 

Naročilnica – darilni bon

Splošna naročilnica

Naročilnica na spodnji povezavi je na voljo za vse, ki ste se dokončno odločili za nakup naših storitev. Na podlagi podatkov, ki jih boste vnesli v posredovano naročilnico bo vaše naročilo prešlo v takojšnjo obdelavo. O samem poteku vašega naročila pa vas bomo tudi telefonsko seznanili.

logo

Splošna naročilnicaerror: Zaščitena vsebina